Boka Nu

BOXNING MED
TONTON & SENAN

BOKA DIN PLATS NU
FYLL I FORMULÄRET

Träna boxning med Tonton & Senan

Träna boxning i en liten grupp med två Sveriges absolut främsta boxare samtidigt som du kommer i form. Programmet riktar sig främst till motionärer utan krav på förkunskap eller grundträning. Är du nyfiken på den traditionella och eleganta kampsporten boxning och vill träna med de främsta boxningstränarna i Sverige? Då är vårt boxningsprogram perfekt för dig. Bli en boxare och kom i form samtidigt som du avnjuter alla fördelarna med det tillfälliga medlemskapet under programveckorna i Haga Health Club.

Boxning är en av de mest klassiska kampsportsgrenarna som existerar. Det är en urgammal sport som utvecklats i takt med människans historia genom tusentals år. Sporten har länge attraherat intresset från en bred massa och i Sverige har vi en gammal boxningstradition med många framgångsrika atleter som tex. Ingemar ”Ingo” Johansson. Det finns en stor efterfrågan efter kvalitativ boxningsträning som motionsform. Därför har vi på Haga Health Club anammat detta och vi kan nu erbjuda boxningsträning för motionärer med två av sportens mest erfarna profiler, Tonton och Senan.
Båda tränarna är närvarande under alla pass och ser till att du får ut det mesta av din träning. Som träningsform är boxning fantastiskt. Utövare tränar kondition, smidighet, koordination, teknik, uthållighet och lär sig samtidigt självförsvar. Ett träningspass kan se ut som följande: uppvärmning, fotarbete, teknik, slå på säck eller pads, parövningar, fys, styrka och gymnastik. Träningen ska vara jobbig men samtidigt rolig och det är viktigt att du trivs och har roligt under passet. Tonton och Senan leder dig genom programveckorna som dina coacher, och utöver träning har du möjlighet att nyttja hela utbudet i Haga Health Club som medlem under programveckorna.

Om Tonton & Senan

Tonton Semakala
Tonton är en av Sveriges absolut främsta boxare genom tiderna och är idag en av Sveriges utan tvekan främsta boxningstränare. Han har varit tränare i svenska boxningslandslaget till och från i ca 7 år som förstetränare, hjälptränare, och assisterande tränare, där han tränat 10 landslagsboxare. Tonton började han sin karriär som amatör och hann med ca 113 amatör-matcher innan han gick över till proffs där han gick 18 matcher varav 17 vinster.
Tonton är en pedagogisk tränare och kan träna alla oberoende av nivå och kunskap. Han har öga för detaljer och är otroligt teknisk. Detta gör honom till en av Sveriges mest meriterade boxningstränare idag.

"Senan" Vatch Wartanian
Vatch är en av Sveriges främsta boxare och en av få svenskar som varit proffs i USA under sex år. ”Senan” fick sitt smeknamn i landslaget för att han var seg och outtröttlig under match. Vatch Wartanian som han egentligen heter kvalade till landslaget 1997 och gick totalt 93 amatörmatcher fram till 2001. År 2000 var han rankad på förstaplats i Skandinavien.
2001 sadlade han om till proffs och blev signad av en amerikansk organisation. Senan flyttade då till Las Vegas där han tävlade i sex år. Därefter skrev han på för ett tyskt stall (Elite Boxing) varpå han flyttade tillbaka till Europa och bodde och tävlade i Berlin, Tyskland, samt Swindom i England. Senan har även stor erfarenhet av att träna unga boxare och har dessutom tränat många MMA-fighters i boxning. Detta gör honom till en av Sveriges mest erfarna boxningstränare idag och han kryddar sina pass med mycket humor.

altname

FÖRMÅNER & ERBJUDANDEN

Som deltagare i vårt Boxningsprogram med Tonton & Senan får du mer än bara träning. Här har du en mängd förmåner och erbjudanden som ingår under dina 5 veckor hos oss.
altname
FÖRTÄRING
 • Kaffe ekologisk (innan pass)
 • Juice ekologisk (under pass)
 • Smoothie ekologisk (återhämtning efter pass)
 • Macka (frukost, lunch, middag)
altname
TJÄNSTER
 • Träningskläder och handduk
 • Klädtvätt
altname
ERBJUDANDEN
 • 25% medlemsrabatt valfri kroppsbehandling (60 min) 1 gång i veckan
 • 20% medlemsrabatt Haga HC kläder by Superior Wear
 • 20% medlemsrabatt Haga HC träningsutrustning by Superior Gear
 • 20% medlemsrabatt Superior Wear kläder
 • 20% medlemsrabatt Superior Gear träningsutrustning
 • 20% medlemsrabatt Superior Challenge biljetter
altname
MEDLEMSKAP
 • Tillfälligt medlemskap i Haga Health Club under programveckorna inkl helger
 • Parkering innomhusgarage
 • Tillgång till Spa och pool under programveckorna
 • Tillgång till Powerbox under programveckorna
 • Tillgång till Gym under programveckorna
 • Tillgång till hotellets lounge-ytor
 • Tillgång till naturområdet runt faciliteten

GOODIEBAG

Vid deltagande i våra träningsprogram så ingår en goodiebag som är fylld med funktionella träningskläder och utrustning till ett värde av 1800:-
altname
BERMUDAS SHORTS MAN

VÄRDE 699 kr

altname
SUPERIOR / HHC T-SHIRT MAN

VÄRDE 350 kr

altname
HANDSKAR OCH SKYDD

VÄRDE 750 kr

altname
SUPERIOR / HHC TIGHTS KVINNA

VÄRDE 699 kr

altname
SUPERIOR / HHC T-SHIRT KVINNA

VÄRDE 350 kr

altname
HANDSKAR OCH SKYDD

VÄRDE 750 kr

ETT FULLUTRUSTAT BOXNINGSPAKET
FÖR DIG SOM VILL KOMMA I FORM

Utöva boxning med två av Sveriges främsta boxare under 5 veckor. Utöver programmet har du möjlighet att nyttja hela utbudet i Haga Health Club som medlem under programveckorna.

BOKA DIN PLATS HÄR

Våra träningsprogram är formade till mindre grupper där personlighet och dedikerat omhändertagande är i fokus. Platserna är limiterade så se till att säkra din plats idag. Se tillgängliga tillfällen här nedan.

3/10

7 PLATSER KVAR

Datum:

Träningstider 21/1 - 21/2/2019
Måndagar & Onsdagar 17.30 till 18.30

BOKA NU