Boka Nu

HAGA HEALTH CLUB

VÅR POWERBOX

På Haga Health Club tränar etablerade atleter och motionärer sida vid sida. Hos oss är alla välkomna!
Förutom vårt Spa med uppvärmd simbassäng har vi olika sporter som Fitness, Gym, Yoga, Simning, Löpning, SwimRun, Triathlon, Fäktning, MMA, Boxning, Självförsvar och Performance-träning med de främsta instruktörerna inom varje gren.
Hos oss kan du träna både inomhus och utomhus, privat eller i små grupper, i olika program som är speciellt framtagna för att erbjuda våra medlemmar den bästa träningen i en lugn miljö.
Vår 600 kvm stora POWERBOX är en toppmodern träningsfacilitet med förstklassig utrustning. Lokalen inrymmer mängder av kampsports- och performance-redskap, så som flertalet Boxningssäckar, kettlebells, battle ropes, dips- och chins-räcken, fria vikter och annan träningsutrustning. I centrum av allt detta ståtar en internationellt godkänd upphöjd boxningsring.
Här tränar du kampsport eller performance i en inspirerande miljö med eliten inom respektive sport.
Varmt välkomna!

OM HAGA HEALTH CLUB

Haga Health Club bedriver sin verksamhet i Radisson Blu Royal Park Hotel i nationalstadsparken Haga. HHC är en medlemsklubb utformad för att ge bästa tänkbara service och tillhandahålla de verktyg som behövs för att maximera din hälsa och din fysiska och mentala kapacitet. Vi gör det för att du ska bli gladare, snällare, friskare, snyggare, smartare, äldre och klokare
”If you want a new outcome, you will have to break the habit of being yourself, and reinvent a new self”, Dr Joe Dispenza

En medlemsklubb som har Stockholms bästa läge har självklart målsättningen att ligga på topp.

HHC lever från tidig morgon till sent. Oavsett om du tittar in för att hänga i W&R café en tisdag, träna eller få behandling på lunchen, delta på event, äta middag en finfredag eller avnjuta söndagsbrunch med efterföljande SPA-upplevelse, så ska det kännas välkomnande, omfamnande och okomplicerat. Vi är en inkluderande medlemsklubb som vill väcka din nyfikenhet och vi slår alltid ett extra slag för hela familjen.

INTRESSERAD AV ETT MEDLEMSKAP?

Vi har flera typer av medlemskap för att du som medlem skall kunna uppnå precis det träningsresultat som du vill uppnå, du får gärna ta kontakt med någon av oss direkt på telefon för att boka en tid där vi möter upp och visar dig våra lokaler. Det finns alltid någon på plats och du får gärna droppa in och säga -Hej!

Vi ser fram emot att ta emot dig som medlem!

VÅRA MEDLEMSKAP
Öppettider

Måndag-Fredag 06.00 -22.00

Lördag-Söndag 08.00 -22.00

Kontakt

08-400 127 50

reception@hagahc.se
www.hagahc.se

Adress

Frösundaviks Allé 15

169 70 Solna

Sverige

Sociala Medier
altname altname

KONTAKT

Är du intresserad av ett medlemskap eller ett program hos oss?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort så hjälper vi dig att komma igång med din träning!

BLI KONTAKTAD